iktoon Hilversum

In Hilversum zijn heel veel amateurkunstenaars actief, gewoon voor hun plezier, om zich te ontwikkelen of om zichzelf of anderen te inspireren. Tijdens het IkToon festival tonen honderden amateurkunstenaars hoe fijn het is om iets moois te maken, te zingen, te spelen, te dansen, te creëren. IkToon Hilversum is een onderdeel van het landelijke IkToon festival en samen werken we aan het vergroten van de waardering van amateurkunst en de zichtbaarheid van inclusieve cultuurparticipatie. IkToon Hilversum wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Hilversum.
Ook jij hebt het in je
Iedereen, jong en oud, kan meedoen met IkToon Hilversum.  Kun je wat bijzonders; heb je een te gekke kunstzinnige hobby; speel je graag voor publiek of zoek je publiek: als amateurkunstenaar ben je meer dan  welkom op IkToon Hilversum.
Anders dan anders
We werken hard aan een alternatief programma voor 2020. Houd dus vooral de website in de gaten!!
Zien we jou daar?
Als deelnemer is het leuk, maar als publiek is IkToon Hilversum zeker zo leuk. Honderden amateurkunstenaars delen met jou hun passie. Soms kan je met hen meedoen, soms kan je meedansen, soms kan je stil genieten. Kom en laat je vooral verrassen.

Samen maken we het IkToon festival

Samen met alle enthousiaste deelnemende organisaties maken we IkToon Hilversum elk jaar weer tot een groot succes voor alle kunstliefhebbers en deelnemers. Je kunt meedoen op allerlei manieren, want er is muziek, zang, theater & dans, kunst en nog veel meer. Wil je weten welke organisaties er allemaal deelnemen? Kijk hier verder.
Muziek
zang
Theater
Dans
Kunst
en meer...

Zien we jou daar?

Wil je jouw organisatie ook laten meedoen? Neem dan contact op met ons en meld je aan!

Als je net als die mensen die tot nu toe mee deden, ook zo supertrots bent op jouw kunsten, laat het zien aan de buitenwereld! Doe mee! Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Gwen de Visser, projectcoördinator
Doe mee!