Kunstfestival Iktoon op 18 juni 2022 in het Raadhuis van Hilversum

Het is alweer drie jaar geleden dat de amateurkunstenaars uit Hilversum zich konden presenteren tijdens het Iktoon Kunstfestival in het Raadhuis van Hilversum. Maar nu is het weer zover. Op zaterdag 18 juni staat het Iktoon Kunstfestival weer gepland.

In Hilversum zijn veel amateurkunstenaars actief, voor hun eigen plezier, om zich te ontwikkelen en om anderen te inspireren. Tijdens het Iktoon festival tonen honderden amateurkunstenaars hoe fijn het is om iets moois te maken, te zingen, te spelen, te dansen, te creëren. Iktoon Hilversum is onderdeel van het landelijke Iktoon festival. Er wordt gewerkt aan het vergroten van de waardering van amateurkunst en de zichtbaarheid van inclusieve cultuurparticipatie. Iktoon Hilversum wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Hilversum.

Het Raadhuis bruist op zaterdag 18 juni tussen 10.30 en 17.00 uur. Om 10.30 uur wordt het festivalfeestelijk geopend. Iktoon is een dag vol zang, dans, muziek, exposities en poëzie.

Naast het bezoeken van optredens en exposities kunnen bezoekers ook zelf ook meedoen. Zo zijn er verschillende korte workshops te volgen zoals een schrijverscafé, een workshopslaggitaar, knutselen voor kinderen, salsadansen en kunnen bezoekers uit volle borst meezingen met diverse (pop)koren.

Openingstijden: 18 juni 10.30 – 17.00 uur in het Raadhuis van Hilversum, Dudokpark 1.

Meer nieuws